Aktuelle

Billetter

Kontakt

Aktiviteter

Aktiviteter

Rundt om teateroplevelsen

Aktiviteter på Det Lille Teater

I forlængelse af teatrets forestillinger tilbyder vi på Det Lille Teater også aktiviteter for skoler, daginstitutioner og private. Følg med her på siden for fremtidige aktiviteter. 

Vær med i Den Lille Teaterklub!

I 2022 afprøver vi på Det Lille Teater og Marionet Teatret i Kongens Have vores nye klubkoncept: Den Lille Teaterklub. Et samlingspunkt for de børn og deres voksne, der ikke kan få nok af gode oplevelser på vores to teatre. 

I Den Lille Teaterklub mødes vi - i forbindelse med vores teaterforestillinger - på både på Det Lille Teater og i børnenes værksted ved siden af Marionet Teatret i Kongens Have. Når vi mødes, leger vi sjove teaterlege, der tager afsæt i den teateroplevelse, vi skal have før eller efter legen. Teatret går fra arrangement til arrangement i samarbejde med dygtige kunstnere og teaterpædagoger, der har speciale i at arbejde med børn og barnlige sjæle.

I 2022 kan du deltage i følgende klubarrangementer. Du tilmelder dit barn fra gang til gang:

  • Den 17. og 19. februar: Danseleg på Det Lille Teater med danser Thomas Nørskov – i forbindelse med forestillingen Kom Dans Med Mig.

  • Den 11., 12., 18. og 25. juni: Dukkeværksteder i børnenes værksted ved Det Lille Teater med dukkespiller og -mager Yulia Lystbæk. Det koster 100 kr. at deltage. Med i prisen høre en goodiebag og en Den Lille Teaterklub kasket. 
    Tilmelding: https://form.jotform.com/221254155615046

  • Julesang i børnenes værksted ved Marionet Teatret i Kongens Have. Mere information og tilmelding kommer senere

Den Lille Teaterklub er støttet af Nordea-Fonden.

Undervisningsforløb og workshops

Det Lille Teater & Marionet Teatret tilbyder løbende undervisningsforløb og workshops for daginstitutioner. Vi samarbejder ofte med Københavns Kommune og indsatsen for Åben Skole og Åben Dagtilbud om forløbene. De bliver altid annonceret på denne side og teatrets facebookside, men hold også øje med portalerne for andre spændende læringsforløb:

https://aabendagtilbud.kk.dk/

https://aabenskole.kk.dk/


Vil du høre nærmere?

Vil du vide mere om vores workshops og undervisningsmateriale, er du velkommen til at ringe til os på 33 12 12 29.