Image
DLT KLUB

Den Lille Teaterklub er et samlingspunkt for de børn og deres voksne, der ikke kan få nok af gode oplevelser på Det Lille Teater og Marionet Teatret.

Brug Det Lille BiTeater i Københavns lokale bynatur

Det Lille BiTeater er et udendørs dukketeater. Der findes i alt fem små BiTeatre, som står på fem udvalgte bemandede legepladser. Her kan både dagtilbud, skoler og private skabe, lege, spille og fortælle egne historier om bier, blomster, den lokale bynatur og vores - menneskets - rolle deri.

Det er gratis at anvende teatret. Spørg legepladsens personale om hånddukker og legeinspiration, som I kan bruge til jeres forestilling og bi-leg.

Hør og læs mere om Det Lille BiTeater her.

 

 

Tidligere arrangementer

Lav magiske solfugle med Statens Museum for Kunst

Deltag gratis i værksted med Statens Museum for Kunst i forbindelse med marionetforestillingen Sol Står op, fugl falder ned. I Børnenes Værksted på Statens Museum for Kunst kan I lave jeres egen fugl på pind, og selv flyve videre ud i fantasien. Værkstederne afholdes i løbet af sommerferien (juli måned), til og med sidste spilledag den 23. juli. Det er oplagt at besøge værkstedet før eller efter I har set forestillingen i Kongens Have. Værkstedet kræver ikke tilmelding, men billet til museet. Læs mere HER.

 

Skab jeres egne magiske bifortællinger i den frie bynatur

Gør selv brug af Det Lille BiTeater helt gratis. Teatrene er udviklet i forbindelse med forestillingen Bi Omkring, og er tilgængelige på fem udvalgte bemandede legepladser allerede fra maj 2023. Læs mere om hvordan I kan starte jeres egne lege ved De Små BiTeatre HER.

 

 

Hvad er Den Lille Teaterklub?

I Den Lille Teaterklub mødes vi i forlængelse af vores aktuelle forestillinger. Vi mødes om kreative aktiviteter, der tager afsæt i teateroplevelsen. Teatret samarbejder med dygtige kunstnere og teaterpædagoger, der har speciale i at arbejde med børn mellem 2-10 år.

Har du spørgsmål til Den Lille Teaterklub? Kontakt da teaterformidler og projektkoordinator Barbara Rousset på mail barbara@detlilleteater.dk

Den Lille Teaterklub er støttet af Nordea-Fonden i 2022.