Aktuelle

Billetter

Kontakt

3-6 år

13. november - 21. december

Bare det var nu 2014/2015

Drengen Hvirvelvind har svært ved at vente på noget som helst, så at vente på juleaften er næsten umuligt. Det hjælper lidt da Mor fortæller, at nissen hver nat kommer med en lille gave. Da Nissepigen Snestorm samme aften skal dele gaver ud for første gang, vågner Hvirvelvind og følger efter hende ind i Julens Verden. I Julens verden møder Hvirvelvind både Brunkagen og Marcipangrisen, inden han endelig finder frem til Snestorm. Kan de to i fællesskab nå at vække julemanden og få delt gaver ud, inden en ny juledag begynder?


Dramatiker Anna Bro har skrevet den sjove og rørende historie om venskabet mellem drengen Hvirvelvind og nissepigen Snestorm. Med sans for både det komiske og det rørende har instruktør Frede Gulbrandsen sammen med skuespillerne Christine Exner og Martin Fredberg skabt en juleforestilling for de 3 – 6-årige, som nok skal få gang i julestemningen.
Med på scenen er komponist Jeanett Albeck, som både skuespiller og musiker. Jeanet Albeck har komponeret en række skønne julehits, som bliver hængende i øregangene længe efter at forestillingen er forbi.
Scenograferne Lea Burrows og Ingvild Grande har sammen forandret en af Københavns mindste scener til en eventyrlig juleverden, hvor man både kan fare vild og finde hjem.

Spilletider

Tirs - fre 10:00 & 11:30
Lørdage & søndag 13:30 & 15:00
Pressemateriale

Medvirkende

Dramatiker Anna Bro
Skuespillere Jeanett Albeck, Christine Exner & Martin Fredberg
Instruktør Frede Gulbrandsen
Scenografi www.sirgrandlear.com
Komponist Jeanett Albeck
Lysdesign Brian Kousgaard Kristensen
Systue mm. Julie Kyhl
Julemandens stemme Claus Bue
Videoteknik Jeppe Lawaetz
Bare det var nu

Se vores aktuelle forestillinger

Se mere

Åbningstider

Billetkontorets åbningstider

Mandag

Lukket

TIRSDAG & TORSDAG

Åben fra 9.00 til 12.00

LØRDAG - SØNDAG

kun weekendåbent når der spilles