Aktuelle

Billetter

Kontakt

2-5 år

04. februar - 25. april

Okker Gokker

’Okker Gokker’ er desværre aflyst. Som følge af regeringens restriktioner er det ikke muligt at invitere publikum indenfor i teatret.

Okker Gokker er en veloplagt musikforestilling for de mindste baseret på kendte rim og remser fra Okker Gokker til Bro Bro Brille

Rim, remser og små fortællinger mødes i en legeverden, hvor det meste kan ske. Dig og mig og vi to er inviteret med, når legen går i gang.

Der er både frikadeller og karameller i Fru Hansens kælder. Okker Gokker lægger æg, og alle laver skæg. En lille hvid dukker rejser til Paris, mens Peter Mathiesen rider på ryggen af sin gris. Hvem er det der banker, når det ikke er Peter Anker?

Det Lille Teater opsætter ’Okker Gokker’ for tredje gang. Forestillingens blanding af genkendelse og overraskelse vækker begejstring i alle aldre, og vi glæder os til at præsentere de 2-5-årige og deres voksne for teaterleg med rim og remser.

 

Corona-retningslinjer 

I Corona-perioden har vi indført nye tiltag på teatret for at sikre ansatte og publikums sikkerhed og sundhed. Der er opsat håndsprit i publikumsarealerne og sørget for afstandsmarkeringer og ekstra rengøring. I salen placerer vi publikum med en afstand på 1 meter mellem grupper, så man er sikker på kun at sidde tæt med sine ledsagere. 

Vi åbner igen til september. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende, og vi vil til enhver tid følge alle gældende anbefalinger. 

Læs mere om teatrets retningslinjer her

Vi glæder os til at se jer.

Køb billetter

Spilletider

Tirsdag - fredag 9.30 & 11
Lørdag - Søndag 13.30 & 15.00
Varighed 35 minutter

Medvirkende

Manuskript & instruktion Charlotte Munksø
Scenografi Louise Beck
Medvirkende Rikke Bilde, Jens Gotthelf, Signe Mannov og Tue Skovdahl Lunding
Komponist Klaus Risager
Lysdesign Egil Barclay Høgenni Hansen

Se vores aktuelle forestillinger

Se mere

Åbningstider

Billetkontorets åbningstider

Mandag

Lukket

TIRSDAG & TORSDAG

9.00 - 12.00

LØRDAG - SØNDAG

12.30 - 15.30
kun weekendåbent når der spilles