Hvordan er det egentligt for børn at opleve Marionet Teatret for første gang? I videoen kan I få en smagsprøve på, hvordan det foregår på Marionet Teatret i Kongens Have. Det kan være med til at forberede dit barn på oplevelsen.

Præsentation af forløbet Nye i familier i teatret. Et samarbejde mellem Det Lille Teater & Marionet Teatret, Bydelsmødre/Boligforeningen AAB, Integrationshuset Kringlebakken og Børns Voksenvenner. Finansieret af Lauritzenfonden.

Billetter 

Det Lille Teater

Normalpris: 135 kr.
Børn og unge under 25 år: 60 kr.
Voksengruppe (min. 10) / Mit teater: 95 kr.
Gruppe børn og unge under 25 år (min. 6): 40 kr. Institutioner: Læs mere her

Priserne er inkl. billetgebyr.

Billetter købes og betales via forsiden. Det er tilstrækkeligt at vise billetterne på telefonen.

Der er unummererede pladser til alle vores forestillinger.

OBS! Der er et gebyr på 50 kr. hvis I ønsker at ændre jeres billetter. Skriv en mail til billet@detlilleteater.dk med ordrenummer og tidspunkt for den ønskede forestilling. Bemærk at forespørgelse skal ske senest 48 timer før forestillingensstart. 

OBS! Ved sygdom returneres billetter ikke. 

Vi anbefaler, at man følger de angivne aldersgrupper på vores forestillinger, da disse er udviklet med øje for målgruppens alder og interesser. Aldersgruppen fremgår altid af forestillingsbeskrivelsen.

Det er ikke muligt at have spædbørn med i salen, men er I på familietur, må en af jer voksne gerne sidde i foyeren under forestillingen sammen med spædbarnet.

Ledsagerkort

Du kan benytte dit ledsagerkort på Det Lille Teater. Kontakt teatret i forbindelse med booking af billetter. Så sørger vi for plads til din ledsager. Du kan kontakte os på mail billet@detlilleteater.dk - her skriver du hvilken dato og tidspunkt, I gerne vil ind. Skriv her, at du har ledsager med.

Marionet Teatret 

Der er gratis adgang til forestillingerne i Kongens Have. Der kan ikke reserveres pladser. I skal blot møde op. Der er som regel plads til alle på vores bænkerækker eller i græsset ved siden af.
 

Guide til det lille teater

Ankomst & foyer

Forestillingen starter præcis på det angivne tidspunkt. Sørg gerne for at være på teatret ca. 15 minutter før forestillingens start, da vi ikke kan lukke publikum ind, når forestillingen er i gang. Vær opmærksom på, at det er svært at finde parkeringsplads i området. Vi henviser til parkering i Industriens Hus ved Rådhuspladsen. 

Det er muligt at parkere klapvogne, barnevogne, cykler mm. i teatrets gård. Der er ikke plads til dem inde i foyeren, men de står sikkert og godt udenfor.

Der må gerne nydes mad, frugt mm. og drikkevarer i foyeren, men ikke i salen. Der må ikke fotograferes under forestillingen, og mobiltelefonen skal slukkes.

Adgangsforhold

På Det Lille Teater byder vi alle velkomne, men teatret er desværre ikke helt let tilgængeligt for kørestolsbrugere. Kontakt billetkontoret for mere information om adgangsforhold og entré med ledsagekort.

Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og sikrer, at teaterbesøget er sikkert for alle.

Lidt om børns oplevelse

Vi opfordrer alle voksne til selv at lade børnene opleve forestillingen og ikke kommentere handlingen. Børnene må gerne leve med i forestillingen og komme med kommentarer og reaktioner på forestillingen. 

Forberedelse

Så snart vi har billeder eller små filmklip fra forestillingerne klar, lægger vi dem på hjemmesiden. Derudover får alle børn et gratis program, når de ankommer til teatret. Det giver mulighed for at vise børnene billeder fra teatret og forestillingen, inden I skal ind i salen.

Som voksen er det vigtigt at være forberedt på, hvis børnene ikke vil i teatret. For et mindre barn kan det være en overvældende oplevelse at komme ind i en teatersal. Hvis barnet gennem ord eller gråd markerer, at her har det ikke lyst til at være, så husk at respektere det. Det skal være sjovt at gå i teatret.