Aktuelle

Billetter

Kontakt

Til publikum

Information

Til publikum

GUIDE TIL DET LILLE TEATER 

Vi følger til enhver tid sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og sikrer, at teaterbesøget er sikkert for alle.

I corona-perioden har vi indført tiltag på teatret for at sikre ansatte og publikums sikkerhed og sundhed. 
Der er opsat håndsprit i publikumsarealerne og ekstra rengøring. 

ANKOMST & FOYER
Når I ankommer til Det Lille Teater, vil I blive mødt i billetskranken. Her bedes I melde jeres ankomst, og I får uddelt programmer. Det er tilstrækkeligt, at vise billetterne på telefonen.

Forestillingen starter præcis på det angivne tidspunkt. Sørg gerne for at være på teatret ca. 15 minutter før forestillingens start, da vi ikke kan lukke publikum ind, når forestillingen er i gang. Vær opmærksom på, at det er svært at finde parkeringspladser i området. Vi henviser til parkering i Industriens Hus ved Rådhuspladsen. 

Det er muligt at parkere klapvogne, barnevogne, cykler mm. i teatrets gård. Der er ikke plads til dem inde i foyeren, men de står sikkert og godt udenfor.

TEATERSALEN
Der er unummererede pladser i Det Lille Teaters sal. En medarbejder fra teatret anviser jer pladser i salen, så vi kan overholde de aktuelle retningslinjer. Salen er så lille, at man ser lige så godt fra bagerste, som fra første række.

Der må gerne nydes mad, slik og drikkevarer i foyeren, men ikke i salen. Der må ikke fotograferes under forestillingen, og mobiltelefonen skal slukkes.

LIDT OM BØRNS OPLEVELSE
Vi opfordrer alle voksne til selv at lade børnene opleve forestillingen og ikke kommentere al handling. Børnene må gerne leve med i forestillingen og komme med kommentarer og reaktioner på forestillingen. 

FORBEREDELSE
Så snart vi har billeder eller små filmklip fra forestillingerne klar, lægger vi dem på hjemmesiden. Det er en god ide at vise børnene billeder fra teatret og forestillingen, inden I skal af sted.

På Det Lille Teater får alle børn et gratis program, når de ankommer til teatret. Det er en rigtig god ide at kigge på billederne i programmet, og læse lidt om forestillingen inden I skal ind i salen.

Som voksen er det vigtigt at være forberedt på, hvis børnene ikke vil i teatret. For et mindre barn kan det være en overvældende oplevelse at komme ind i en teatersal. Hvis barnet gennem ord eller gråd markerer, at her har det ikke lyst til at være, så husk at respektere det. Det skal være sjovt at gå i teatret.

ADGANGSFORHOLD
På Det Lille Teater byder vi alle velkomne, men teatret er desværre ikke helt let tilgængeligt for kørestolsbrugere. Kontakt billetkontoret for mere information om adgangsforhold og entré med ledsagekort.

BILLETPRISER 

Børn og unge under 25 år: 60 kr.

Voksne: 135 kr.