Aktuelle

Billetter

Kontakt

Til publikum

Information

Til publikum

På Det Lille Teater bakker vi naturligvis op om myndighedernes anvisninger, og  vi følger udviklingen nøje. 

Når vi igen åbner teatret for publikum til september, vil vi iværksætte en række forholdsregler, som støtter op om de generelle anbefalinger om hygiejne og fysisk afstand. 

Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende, og vi vil til enhver tid følge alle gældende anbefalinger. Hvis det skulle ske, at vi ikke kan gennemføre forestillinger i efteråret, vil publikummer med billet kunne få pengene retur. Man kan derfor roligt købe billetter til den kommende sæson.

Vi står parat med det bedste til de yngste – og håndsprit. Og vi glæder os til at se jer.

 

ANKOMST & FOYER
Når I ankommer til Det Lille Teater, vil I blive mødt i billetskranken. Her bedes I melde jeres ankomst, og I får uddelt programmer. Det er tilstrækkeligt, at vise billetterne på telefonen.

Der er garderobe bagerst i foyeren. Det er på eget ansvar, men der er en billetmedarbejder i foyeren under forestillingen.

Umiddelbart før forestillingens start vil alle publikummer blive lukket ind i teatersalen i samlet flok, og en medarbejder fra teatret vil hjælpe med til at alle får en god plads.
Forestillingen starter præcis på det angivne tidspunkt. Kom derfor i god tid, da vi ikke kan lukke publikum ind efter forestillingens start. Vær opmærksom på, at det er svært at finde parkeringspladser i området. Vi henviser til parkering i Industriens Hus ved Rådhuspladsen. 

Det er muligt at parkere klapvogne, barnevogne, cykler mm. i teatrets gård. Der er ikke plads til dem inde i foyeren, men de står sikkert og godt udenfor.

TEATERSALEN
Der er unummererede pladser i Det Lille Teaters sal. Vi opfordrer de voksne til at sætte sig enten helt inderst eller yderst på rækkerne ved siden af de børn, de følges med. Husk at være opmærksomme på, om der sidder børn bagved jer. Salen er så lille, at man ser lige så godt fra bagerste, som fra første række.

Der må gerne nydes mad, slik og drikkevarer i foyeren, men ikke i salen. 
Der må ikke fotograferes under forestillingen, og mobiltelefonen skal slukkes.

LIDT OM BØRNS OPLEVELSE

Vi opfordrer alle voksne til selv at lade børnene opleve forestillingen, og ikke kommentere al handling. Børnene må gerne leve med i forestillingen og komme med kommentarer og reaktioner på forestillingen. 

FORBEREDELSE

Så snart vi har billeder eller små filmklip fra forestillingerne klar, lægger vi dem på hjemmesiden. Det er en god ide at vise børnene billeder fra teatret og forestillingen, inden I skal af sted.

På Det lille Teater får alle børn et gratis program, når de ankommer til teatret. Det er en rigtig god ide at kigge på billederne i programmet, og læse lidt om forestillingen inden I skal ind i salen.

Som voksen er det vigtigt at være forberedt på, hvis børnene ikke vil i teatret. For et mindre barn kan det være en overvældende oplevelse at komme ind i en teatersal. Hvis barnet gennem ord eller gråd markerer, at her har det ikke lyst til at være, så husk at respektere det. Det skal være sjovt at gå i teatret.