Image
Marionet Teatret

Tag børnene med i teater – helt gratis

Historier, fantasi, følelser, magi og fordybelse. Det er hvad teatret tilbyder, også til de helt små. Det Lille Teater i København tilbyder teaterforestillinger til børn helt gratis. Oplev en magisk forestilling i Kongens Have ved Marionet Teatret fra slut maj til august med indhold rettet til de helt små, som kan inspirere dem og sætte gang i fantasien.

 

Her finder du forestillingerne

Hvis du gerne vil have de små med til en forestilling på Det Lille Teater, kan du tage dem med i Kongens Have i København tirsdag til fredag kl. 10 og 11 om formiddagen. Passer det bedre om eftermiddagen, spiller forestillingen igen kl. 14 og 15.
I weekenden er der også gratis teater til børn, hvor forestillingen og spiller kl. 14 og 15 både lørdag og søndag.

 

Tag på udflugt med institutionen

Som institution i København og hovedstadsområdet, er sommerens forestilling fra Det Lille Teater oplagt at bruge som udflugt. Der er plads til ca. 150 børn og forestillingen varer ca. 30 min. Den kan derfor bruges som en god udflugt om formiddagen, hvor der bagefter er god tid til madpakker. Gratis teater til børn kan være en ny og spændende oplevelse for mange børn, hvor de kan sætte fantasien løs.

 

Tag også i teatret i efteråret og i foråret

Når vejret ikke længere er til at sidde ude, tilbyder Det Lille Teater også indendørs forestillinger i både efteråret og foråret. Priserne starter fra 40 kr. og er lige så oplagte til institutioners udflugter, men også til den lille familie, der ønsker at give børnene en særlig oplevelse med fordybelse og fantasi.