Aktuelle

Billetter

Kontakt

Ledige stillinger

Om teatret

Ledige stillinger

DET LILLE TEATER SØGER PRODUKTIONSLEDER/TEATERTEKNIKER

Det Lille Teaters produktionsleder/teatertekniker har fået et job han ikke kunne sige nej til. Så nu søger vi en dygtig medarbejder til vores team. Du skal fungere som produktionsleder ved alle produktionerne fra planlægning til premiere samt afvikling og nedtagning. Du skal stå for at planlægge, konstruere og bygge scenografier, samt i samarbejde med lederen ansætte teaterteknisk freelancepersonale til at bistå dig.
Jobbet består desuden i at vedligeholde og indkøbe teaterteknisk udstyr og sikre, at det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt og godkendt. Derudover vil der også være udregning og bestilling af materialer. Du skal lede produktionsmøderne sammen med instruktør og scenograf i planlægningsfasen af forestillingerne. Du skal kunne holde mange bolde i luften og hovedet koldt når der er travlt.

Det Lille Teater har 3 fastansatte og 3-4 deltidsansatte. Teatret opsætter 4 egenproduktioner om året, 2 på Det Lille Teater i Lavendelstræde og 2 på Marionetteatret i Kongens Have. Samlet har teatret ca. 40.000 publikummer om året.


Vi forventer at du:

  • Er fagligt dygtig, enten med en relevant faglig uddannelse eller anden solid erfaring på området.
  • Har erfaring som produktionsleder og tekniker.
  • Har erfaring med afvikling af forestillinger.
  • Er vant til at styre en produktions økonomi og stå for overholdelse af deadlines.
  • Har gode samarbejdsevner, social intelligens og er villig til at arbejde indenfor flere fagområder.
  • Er selvstændigt arbejdende og i stand til at tilrettelægge det scenetekniske arbejde så effektivt som muligt med størst muligt udbytte.
  • Er nysgerrig og ansvarlig med en kreativ tilgang til udfordringerne.
  • Er en holdspiller og brænder for at skabe et godt arbejdsmiljø.
  • Er i stand til at gå konstruktivt ind i de konflikter, der måtte opstå.


Vi tilbyder:

Et godt arbejdsfællesskab og et kollegialt sammenhold på et teater med faste kolleger samt skiftende kunstnere og kunstneriske teams ansat på projekt- og freelancebasis.
Et job hvor der er gode udfordringer og spændende opgaver.
Et miljø hvor der er høje kunstneriske ambitioner.
Et teater hvor du har medansvar og indflydelse på kvaliteten i teatrets produktioner.

Stilingen ønskes besat fra d. 15. nov. og helst inden d. 1. dec. 2021

Stillingen er fuldtid (37 timer pr. uge) og bliver aflønnet med lønramme 44 som svarer til 34.991,58 om måneden plus pension og ferietillæg. Ferie bliver afholdt med løn. Der vil til tider være aften- og weekendarbejde.

Du skal sende ansøgningen til steen@detlilleteater.dk senest d. 29. okt. 2021. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt. På baggrund af de indsendte ansøgninger udvælger vi et antal kandidater til samtaler, som vil ligge i uge 44. Har du spørgsmål kan du kontakte teaterleder Camilla Hübbe på camilla@detlilleteater.dk / tlf. 40179620 eller produktionsleder Brian Kousgaard Kristensen på teknik@detlilleteater.dk / tlf. 28142766.

 

Andre uopfordrede ansøgninger kan sendes til camilla@detlilleteater.dk