Image
børn i salen

Bestil billetter


Det Lille Teater 

Billetprisen er 40 kr., når I minimum er 6 børn.

I kan bestille billetter via formularen eller ved at ringe til os i billetkontorets telefontid (tirsdag og torsdag kl. 9.00 – 12.00). I kan også skrive en mail på billet@detlilleteater.dk

Dørerne til teatret åbner 30 minutter før forestillingen starter. Ved ankomst til teatret nævner I hvilken institution, I kommer fra. I skal ikke printe billetterne ud

Vi vil bede jer om at overholde forestillingens aldersgrænse. 

Ved meddelt afbud senest 7 hverdage før forestillingsdagen kan billetterne annulleres eller ombyttes til en anden dag. Kommer I færre på dagen end I har betalt for, kan der udstedes et tilgodebevis på MAX 3 børnebilletter, som kan bruges i forbindelse med et andet teaterbesøg på Det Lille Teater.

Marionet Teatret 

Det er gratis at se forestillinger på Marionet Teatret i Kongens Have. Det er ikke muligt at bestille billetter, så kom gerne i god tid for at sikre en plads. 

 

Barnevogne og cykler på Det Lille Teater

I kan parkere klap- og barnevogne og cykler i gården ved teatret. Det er ikke muligt at medbringe klap- og barnevogne i teatrets foyer.

 

Madpakker på Det Lille Teater

Det er muligt at spise medbragte madpakker ved ankomst før første forestilling og efter sidste forestilling. Spørg billetpersonalet, når I bestiller billetter, om der er plads til, at I kan spise mad på teatret.

 

Legemanuskripter og undervisningsmaterialer

På Det Lille Teater udvikler vi altid legemanuskripter og undervisningsmaterialer, som du kan downloade gratis. Legemanuskripterne udvikles til brug i daginstitutionerne, undervisningsmaterialerne til brug i indskolingen. Dette med formål om at inspirere til æstetiske læreprocesser, tematisk leg og aktiv undervisning rundt om forestillingsoplevelsen. Materialerne tilpasses forestillingernes aldersgrupper. Materialerne er udviklet i henhold til hhv. temaerne i den styrkede pædagogiske lærerplan og folkeskolens Fælles Mål.

Du kan altid finde det aktuelle materiale herunder:

Håndbog til Det Lille BiTeater - en del af Biernes By kan downloades gratis HER.

Det Lille BiTeater er udviklet i forbindelse med forestillingen Bi Omkring. Materialet passer til de 4-10-årige. Alle foreslåede aktiviteter kan tilpasses den specifikke målgruppe.

Læs mere om Det Lille BiTeater og Biernes By HER.

Har du spørgsmål til Det Lille BiTeater og Biernes By? Kontakt da teaterformidler og projektkoordinator Barbara Rousset på mail barbara@detlilleteater.dk

 

Dramapædagogiske forløb

Aktuelle forløb for institutioner og skoler - tilmelding påkrævet

Bi Omkring - Biernes By for børnehaver (GRATIS): https://aabendagtilbud.kk.dk/indhold/biernes-med-det-lille-teater-og-b-rn-natur-og-milj

Bi Omkring – Biernes By for indskolingen (udsolgt): https://aabenskole.kk.dk/indhold/biernes

Sol står op, fugl falder ned – Dukkeværksteder for alderen 2-6 år med Statens Museum for kunst (GRATIS): https://aabendagtilbud.kk.dk/indhold/sol-st-r-op-fugl-falder-ned-det-lille-teater-og-statens-museum-kunst

 

Læs mere om formidlingsindsatsen Biernes By 2023 HER.

 

Er jeres skole, klub eller daginstitution interesseret i et forløb med Det Lille Teater og Marionet Teatret? Kontakt teaterformidler og projektkoordinator Barbara Rousset på mail barbara@detlilleteater.dk for at høre mere.

Vores tilbud er som udgangspunkt gratis, såfremt de er udbudt gennem Åben Skole og Åben Dagtilbud. Der tages forbehold for udsolgte forløb.