Image
børn i salen

Bestil billetter

 

Praktiske oplysninger ved besøg på Det Lille Teater 

Billetprisen er 40 kr. pr. stk, når I minimum er 6 børn. Pladserne er unummererede, I sidder samlet på bænke i salen.

I kan bestille billetter via formularen eller ved at ringe til os i billetkontorets telefontid (tirsdag og torsdag kl. 9.00 – 12.00). I kan også skrive en mail på billet@detlilleteater.dk.

Dørerne til teatret åbner 30 minutter før forestillingen starter. Ved ankomst til teatret nævner I hvilken institution, I kommer fra. I skal ikke printe billetterne ud

Ved manglende afbud sendes der fortsat faktura til institutionen for billetterne.

I kan parkere klap- og barnevogne og cykler i gården ved teatret. Det er ikke muligt at medbringe klap- og barnevogne i teatrets foyer.

Det er muligt at spise medbragte madpakker ved ankomst før første forestilling og efter sidste forestilling. Spørg billetpersonalet, når I bestiller billetter, om der er plads til, at I kan spise mad på teatret.

Vi vil bede jer om at overholde forestillingens aldersgrænse.

 

Praktiske oplysninger ved besøg på Marionet Teatret 

Det er gratis at se forestillinger på Marionet Teatret i Kongens Have.

Det er ikke muligt at bestille billetter, så kom gerne i god tid for at sikre en plads.

Det er tilladt at sidde på tæpper på græsset ved siden af teatret og se forestillingen derfra.

 

Lege- og undervisningsmateriale

  • Legemanuskript til Mester Flytter Hjemmefra med inspiration til forberedelse samt leg før og efter findes HER
  • Håndbog til Det Lille BiTeater - en del af Biernes By kan downloades gratis HERLæs mere om Det Lille BiTeater og Biernes By HER.

 

På Det Lille Teater udvikler vi altid legemanuskripter og undervisningsmaterialer, som du kan downloade gratis og printe ud. Legemanuskripterne udvikles til brug i daginstitutionerne, undervisningsmaterialerne til brug i indskolingen. Dette med formål om at inspirere til æstetiske læreprocesser, tematisk leg og aktiv undervisning rundt om forestillingsoplevelsen. Materialerne tilpasses forestillingernes aldersgrupper. Materialerne er udviklet i henhold til hhv. temaerne i den styrkede pædagogiske lærerplan og folkeskolens Fælles Mål.

Ved spørgsmål omkring materialer kontakt teaterformidler Barbara Rousset pr. mail barbara@detlilleteater.dk.

 

Dramapædagogiske forløb med Det Lille Teater og Marionet Teatret

Aktuelt forløb: Hund og Kat - teatertur og rolleleg med venskab i centrum

I ser Mester Flytter Hjemmefra på Det Lille Teater. Inden turen får I besøg af en teaterformidler i institutionen, og sammen skal I lege hunde og katte.

For storbørnsgrupper (4-6 år) i offentlige dagtilbud i Københavns Kommune. Udbudt gennem Åben Dagtilbud. Pris: Gratis 

Læs mere og tilmeld jer her.

 

Er jeres skole, klub eller daginstitution interesseret i et forløb med Det Lille Teater og Marionet Teatret? Kontakt teaterformidler Barbara Rousset på mail barbara@detlilleteater.dk for at høre mere.

Vores tilbud er som udgangspunkt gratis at deltage i for kommunale institutioner, såfremt de er udbudt gennem Åben Skole og Åben Dagtilbud. Der tages forbehold for udsolgte forløb.