Image
John Kørner

Sammen planter vi Biernes By 

Med formidlingsindsatsen Biernes By planter vi i 2023-25 sammen en by der spirer for både mennesker, bier, blomster og andre arter derimellem. Biernes By er udviklet i forbindelse med forestillingen Bi OmkringIndsatsen bidrog i 2023 til sammenhæng mellem teatersal - hvor Bi Omkring spillede for de 4-10-årige - og børnenes lokale bynatur, så legen og den nye viden om bier kunne fortsætte. Også efter forestillingen sluttede. 

Som en del af Biernes By blev Det Lille BiTeater i 2023 placeret på fem bemandede legepladser i København. Det Lille BiTeater er et udendørs dukketeater der fortsat inviterer til leg og undervisning i den lokale bynatur. 

Læs om Det Lille BiTeater her.

I samarbejde med Miljøpunkt Østerbro, Børn, Natur og Miljø, og den socialøkonomiske virksomhed Bybi, blev der i 2023 tilbudt et leg- og læringsforløb til 15 folkeskoleklasser fra indskolingen og 10 børnehavegrupper fra Københavns Kommune. Forløbet bidrog til sammenhæng mellem natur- og teaterformidling, og gav børnene og deres voksne et indblik i biernes magiske liv. Desuden modtag 16 skoleklasser fra Frederiksberg fribilletter til forestillingen Bi Omkring. Dette med støtte fra Frederiksbergfonden.

 

I 2023 hjalp over 6000 børn og deres voksne med at plante biernes by. Vi glæder os til at fortsætte indsatsen gennem Det Lille BiTeater og de etablerede samarbejder.

 

Hvis du har spørgsmål til Biernes By eller Det Lille BiTeater, kan du kontakte teaterformidler Barbara Rousset på barbara@detlilleteater.dk

 

Biernes By er støttet af Friluftsrådet - Udlodningsmidler til friluftsliv, Nordea-Fonden - Her Gror Vi, Åben København og Frederiksbergfonden.

Image
Fundraiset