Image
Illustration af Tine Bach

Hvad er Det Lille BiTeater?

Det Lille BiTeater er en del af formidlingsindsatsen Biernes By 2023. Alle institutioner, skoleklasser og private kan gøre brug af Det Lille BiTeater. Både med og uden teaterbilletter til forestillingen Bi Omkring

Det Lille BiTeater er et udendørs dukketeater, hvor I kan skabe, lege, spille og fortælle jeres egne historier om bier, blomster, den lokale bynatur og jeres rolle deri – og hvad I ellers selv kan finde på. Det er oplagt at bruge teatret i forbindelse med at I skal se Bi Omkring. Men det kan også bruges til uafhængig leg i det fri.

Der findes i alt fem små BiTeatre, som står på fem udvalgte bemandede legepladser.

Formålet er, at I som klasse/børnegruppe/familie kan gøre brug af teatret på jeres lokale bemandede legeplads og således inddrage det i jeres eget skoleforløb om natur, kriblekrable-tema, eventyr - eller hvad det ellers kan passe ind i. Når I fortæller jeres grønne historier, i den grønne bynatur, så bidrager i til en fælles grøn forståelse og en by hvor bier, blomster og børn hjælper hinanden på tværs. Og således bidrager I også til Biernes By.

Herunder finder du en gratis håndbog med en række idéer til anvendelse af Det Lille BiTeater. Håndbogen er målrettet de 4-10-årige. Lad jer også inspirere til jeres egne idéer og frie leg omkring teatrene.

 

Se inspirationsguide til Det Lille BiTeater HER.

 

Hvor finder jeg Det Lille BiTeater?

Fra maj 2023 kan du finde og benytte dig af Det Lille BiTeater, på følgende bemandede legepladser i Københavns Kommune. Det er ikke muligt at booke teatret, men I er velkomne til at give legepladserne besked om jeres besøg på telefon.

 

Den bemandede legeplads i Nørrebroparken

Stefansgade 30, København NV

Telefon: 29 31 42 15

 

Den bemandede legeplads i Kildevældsparken

Vognmandsmarken 69, 2100 København Ø

Telefon: 71728341

 

Naturværkstedet Kløvermarken

Bemærk: Kun efter aftale!

Kløvermarksvej 511, 2300 København

Telefon: 21 25 96 29

 

Den bemandede Legeplads i Gunløgsgade

Gunløgsgade 26, 2300 København

Telefon: 32 54 17 94

 

Den bemandede legeplads i Skydebanehaven

Absalonsgade 12 1658 København V 
Telefon: 21 55 51 48

 

 

Image
Det Lille BiTeater på Skydebanehavens legeplads

Det Lille BiTeater på Skydebanehavens legeplads.