Image
Illustration af Tine Bach

Hvad er Det Lille BiTeater?

Bemærk! Du kan fortsat gøre brug af Det Lille BiTeater. Også selvom forestillingen Bi Omkring ikke længere spiller på Det Lille Teater.

Det Lille BiTeater er en del af formidlingsindsatsen Biernes By 2023, der blev iværksat i forbindelse med forestillingen Bi Omkring der spillede for de 4-10-årige i efteråret 2023.

Det Lille BiTeater er et udendørs dukketeater. Der findes i alt fem små BiTeatre, som står på fem udvalgte bemandede legepladser. Her kan både dagtilbud, skoler og private skabe, lege, spille og fortælle egne historier om bier, blomster, den lokale bynatur og vores - menneskets - rolle deri.

Det er gratis at anvende teatret. Spørg legepladsens personale om hånddukker og legeinspiration, som I kan bruge til jeres forestilling og bi-leg.

Formålet er, at I som klasse/børnegruppe/familie kan gøre brug af teatret på jeres lokale bemandede legeplads og således inddrage det i jeres eget skoleforløb om natur, kriblekrable-tema, eventyr - eller hvad det ellers kan passe ind i. Når I fortæller jeres grønne historier, i den grønne bynatur, så bidrager i til en fælles grøn forståelse og en by hvor bier, blomster og børn hjælper hinanden på tværs. Og således bidrager I også til Biernes By.

Herunder findes en gratis håndbog med en række idéer til anvendelse af Det Lille BiTeater. Håndbogen er målrettet de 4-10-årige. Lad jer også inspirere til jeres egne idéer og frie leg omkring teatrene. Det er også muligt at låne håndbogen på legepladserne, mens man bruger Det Lille BiTeater.

 

Se inspirationsguide til Det Lille BiTeater HER.

 

 

Image
Illustration af Tine Bach

Hør om Det Lille BiTeater i videoen her

Hør vores teaterformidler fortælle om Det Lille BiTeater i denne video

Hvor finder jeg Det Lille BiTeater?

Fra maj 2023 kan du finde og benytte dig af Det Lille BiTeater, på følgende bemandede legepladser i Københavns Kommune. Det Lille BiTeater kan fortsat anvendes, også selvom forestillingen Bi Omkring ikke længere spiller på Det Lille Teater.

 

Den bemandede legeplads i Nørrebroparken

Stefansgade 30, København NV

Telefon: 29 31 42 15

 

Den bemandede legeplads i Kildevældsparken

Vognmandsmarken 69, 2100 København Ø

Telefon: 71728341

 

Naturværkstedet Kløvermarken

Bemærk: Kun efter aftale! Kan bookes.

Kløvermarksvej 511, 2300 København

Telefon: 21 25 96 29

 

Den bemandede Legeplads i Gunløgsgade

Gunløgsgade 26, 2300 København

Telefon: 32 54 17 94

 

Den bemandede legeplads i Skydebanehaven

Absalonsgade 12 1658 København V 
Telefon: 21 55 51 48

 

 

Image
Åbning af Det Lille BiTeater August 2023 Kildevældsparken

Officiel indvielse af Det Lille BiTeater på den bemandede legeplads i Kildevældsparken, August 2023.